Kontakt
Janssen-Timmerwerken
Holterstraatweg 46 A
7462 TW Rijssen
Homepage:www.janssen-timmerwerken.nl
Telefoon:06-55772366
Fax:

Nieuwe typen LEWIS Zwaluwstaartplaten en snelle levering van maatwerk

REPPEL levert sinds 1930 de LEWIS Zwaluwstaartplaten in Nederland. Dit van origine Engelse product is door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld. De unieke geometrie van de plaat zorgt voor een optimale stortbelasting en hoge belastbaarheid. Door de maatvaste profilering en pasvorm is het mogelijk om moderne plastische (lichtgewicht) beton en gietvloermortels op de LEWIS Zwaluwstaartplaten toe te passen.

Snelle levering van maatwerk

Sinds jaren worden de LEWIS platen geleverd in een staaldikte van 0.5 mm en een viertal standaard lengtes. Om in te spelen op de toenemende vraag uit de markt naar optimalisatie en efficiëntie is recent de productiefaciliteit van de LEWIS Zwaluwstaartplaten uitgebreid en volledig gemoderniseerd. Met deze moderne en flexibele productiefaciliteit, een uiterst efficiënt productieproces en een schat aan kennis en ervaring is REPPEL in staat om zeer snel maatwerk te leveren. Binnen 2 a 3 werkdagen is het mogelijk om de LEWIS Zwaluwstaartplaten op iedere gewenste lengte tot 7000 mm op een project af te leveren.

Nieuwe typen LEWIS Zwaluwstaartplaten

Naast flexibiliteit in maatlengtes zijn de LEWIS Zwaluwstaartplaten voortaan verkrijgbaar in de staaldiktes 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm en 0.7 mm. Ook is het mogelijk om de platen in diverse staalkwaliteiten te laten produceren. De toepassingsmogelijkheden van de LEWIS® Zwaluwstaartplaten® zijn hiermee flink gegroeid en biedt ontwerpers, architecten en constructeurs de mogelijkheid om grotere overspanningen te maken in combinatie met geoptimaliseerde draagconstructies.

Zo zijn LEWIS® Zwaluwstaartplaten® met staaldikte 0.7 mm toegepast in een ultralichte dakconstructie met stempelvrije overspanningen tussen de gordingen van 2100 mm. De LEWIS® Zwaluwstaartplaat met staaldikte 0.4 mm biedt met name kostenbesparingen in renovatieprojecten waar bestaande oude houten vloeren moeten worden voorzien van een dunne betonvloer.

Technisch advies

REPPEL werkt nauw samen met architecten, constructeurs woningbouwcoöperaties en bouwbedrijven zodat in een vroeg stadium van een project met een gedegen technisch advies de juiste keuze kan worden gemaakt voor de meest duurzame en efficiënte vloeroplossing.

Prefab (beton)Wapening
Prefab (beton)Wapening