Kontakt
Janssen-Timmerwerken
Holterstraatweg 46 A
7462 TW Rijssen
Homepage:www.janssen-timmerwerken.nl
Telefoon:06-55772366
Fax:

Het FAKRO platdakraam voor ‘t Mooiste licht in huis

Het platdakraam van FAKRO haalt op innovatieve wijze ‘t mooiste licht binnen in elke ruimte onder het platte dak. Het raam kenmerkt zich door zijn strakke design, veel lichtinval, een buitengewone helderheid en hoge thermo-isolerende waardes.

Strak, hedendaags design

Opvallend aan het ontwerp is de vlakke glasplaat. Deze glasplaat wordt volgens de modernste technieken gelijmd waardoor een hoge duurzaamheid en esthetiek ontstaat. Daarnaast kent dit type beglazing een zeer hoge isolatiewaarde. De opstand is opgebouwd uit geïsoleerde meercellige PVC profielen. Hierdoor is dit raam uitstekend geschikt voor passiefbouw.

Accessoires

Het platdakraam is leverbaar in een vaste, handmatige of elektrisch te openen variant en zelfs in een beloopbare variant met extra versterkt glas. Het elektrische platdakraam is standaard voorzien van een regensensor, een uitkomst bij plotselinge regen. Het platdakraam is gemakkelijk uit te breiden met binnen- en buitenzonwering.

Om de montage op het platte dak nog sneller en gemakkelijker te maken, levert FAKRO ook een bijpassend EPDM-installatiemanchet. Dit manchet is op maat gemaakt voor het platdakraam en garandeert een uitstekende verbinding op de meest voorkomende dakbedekkingen voor platte daken.

Toepassing

FAKRO draagt graag bij aan de woonbeleving en de duurzaamheid van woningen, en inspireert mensen graag hoe ze de mogelijkheden van daglicht in huis kunnen vergroten. Pas het platdakraam bijvoorbeeld toe op de aanbouw en haal daarmee ‘t mooiste licht binnen in uw aanbouw én in de ruimte achter de aanbouw.

Of creëer een dakterras op uw platte dak en verlicht de ruimte eronder met FAKRO’s beloopbare platdakraam. Je verliest geen waardevolle gebruiksmeters en er ontstaat een extra bron van natuurlijk daglicht voor de ruimte onder het dakterras.

Meer informatie over het FAKRO platdakraam vindt je op www.fakro.nl/platdak.