Kontakt
Janssen-Timmerwerken
Holterstraatweg 46 A
7462 TW Rijssen
Homepage:www.janssen-timmerwerken.nl
Telefoon:06-55772366
Fax:

Buiten Timmerwerk - Schuren en tuinhuizen

Wilt u een schuur of tuinhuis laten bouwen? Kunt u extra opslagruimte gebruiken in een schuur? Of wilt u langer van de tuin genieten met een tuinhuis of veranda? Als ervaren exclusief timmerwerk in de regio Rijssen helpen we u graag!

De tuin biedt u rust en ontspanning, even ontsnappen aan de drukte en stress van alledag. Daarom wilt u dat al uw tuingereedschap is opgeruimd in een praktische schuur. En misschien droomt u ook wel van een gezellig tuinhuis of een veranda waar u heerlijk van lange zomeravonden kunt genieten.

Raab Works

Schuur

Met een schuur krijgt u extra opslagruimte. U kunt hier uw fietsen, grasmaaier of ander tuingereedschap in kwijt. Een hellend dak zorgt voor extra opbergruimte op de ‘zolder’ van uw schuur, zodat u de begane grond optimaal kunt gebruiken.

Wilt u meer ruimte, bijvoorbeeld om uw auto binnen te zetten, dan kunt u een garage laten bouwen. Is uw tuin daar niet groot genoeg voor? Dan is een carport misschien de oplossing. Daar kunt u niet alleen de auto overdekt parkeren, u kunt de ruimte onder het afdak ook gebruiken als extra zitruimte of opslag voor uw kachelhout of tuinmeubelen.

Tuinhuis

De laatste jaren is een luxe tuinhuis erg populair. U kunt uw tuinhuis gebruiken om in het voor- en najaar of tijdens een Hollandse (regenachtige) zomer van de tuin te genieten. Door uw tuinhuisje te voorzien van gas, water en stroom, of zelfs een buitenkeuken of openhaard, tovert u hem om in een fijne hobby- of leefruimte. Vergeet ook goede isolatie niet. Daardoor blijft de kou buiten en warmte langer binnen, zodat u zomer én winter van uw tuinhuis kunt genieten.

Veranda

Een veranda is een open of gesloten verlengstuk tussen de woonkamer en de tuin. Een gesloten veranda wordt ook wel een serre genoemd. Met zo’n overkapping kunt u langer van uw tuin genieten: zeker als hij op het zuiden is gericht en de hele dag wordt opgewarmd door de zon.

Een veranda kan met een lichtdoorlatend dak worden gebouwd. Daardoor kunt u uit het directe zonlicht zitten, maar wordt niet al het licht door het dak weggenomen. Zonwering is natuurlijk ook een oplossing. Door één of meerdere zijdes (gedeeltelijk) afsluitbaar te maken heeft u minder last van wind en kunt u langer van het buitenleven genieten.

Prefab of op maat gemaakt: wij realiseren uw ideale buitenruimte

Als specialistisch exclusief timmerwerk in de regio Rijssen kunnen we uw schuur, tuinhuis of veranda helemaal op maat voor u maken. Maar wellicht is een prefab oplossing sneller en goedkoper. Wij adviseren u graag en bouwen uw ideale buitenruimte.