Kontakt
Janssen-Timmerwerken
Holterstraatweg 46 A
7462 TW Rijssen
Homepage:www.janssen-timmerwerken.nl
Telefoon:06-55772366
Fax:

Meubels op maat

Wilt u meubels op maat laten maken? Heeft u een idee voor een uniek meubelstuk? Of heeft u een hoek in uw kamer of kantoor waarin u een kast of bureau exact op maat wilt? Als specialistisch exclusief timmerwerk in de regio Rijssen maken we uw meubel helemaal naar uw wens!

Raab Works

Uw kast, keuken of badkamermeubel op maat

Heeft een prachtige kast, keuken of badkamermeubel gezien, maar net niet in de juiste maat of kleur? Of heeft u al jaren origineel idee voor een tafel of dressoir, maar is de uitvoering er nog niet van gekomen? In overleg met u werken we uw wensen en ideeën uit tot een maatwerkmeubel waar u trots op kunt zijn!

Meubels op maat: hoe werkt het?

We komen graag bij uw langs om alles te bespreken. Eventueel bekijken we foto’s, schetsen of een website waarop u iets moois hebt gezien. Vervolgens maken we een ontwerp van het meubel en een vrijblijvende offerte. U zult zien dat een op maat gemaakt meubel niet duur hoeft te zijn. Als u akkoord bent met de plannen, gaan we het meubel voor u maken.

Voordelen van meubels op maat

Het op maat laten maken van meubels heeft een aantal voordelen. U krijgt unieke meubels, precies zoals u het graag wilt. En omdat ze extract op maat zijn, nemen ze minder ruimte in beslag (of eigenlijk precies genoeg). Bovendien zijn op maat gemaakte meubels van hoge kwaliteit. U kunt er dus jarenlang van genieten.

Duurzame materialen

U kunt bij ons specifiek kiezen voor duurzame materialen, die rekening houden met het milieu. Zo werken we met FSC-hout uit verantwoord beheerde bossen. En goed om te weten: wij zetten ons ook in voor hergebruik en recycling van materialen. Duurzaam betekent ook dat een materiaal lang mee gaat. Door te kiezen voor het juiste materiaal garanderen we een lange levensdeur van uw meubel.

Ander maatwerk

Naast maatwerkmeubelen kunnen we u ook helpen met op maat gemaakte deuren, houten kozijnen, trappen of zelfs een dakkapel of aanbouw. We zorgen er altijd voor dat ons maatwerk letterlijk en figuurlijk naadloos past bij uw huis of bedrijfspand.