Kontakt
Janssen-Timmerwerken
Holterstraatweg 46 A
7462 TW Rijssen
Homepage:www.janssen-timmerwerken.nl
Telefoon:06-55772366
Fax:

Vloerrenovatie

Is uw huis of bedrijfspand toe aan een vloerrenovatie? Zeker in oude gebouwen kunnen de bestaande draagvloer en ondervloer verzwakken. Dat kan serieuze problemen opleveren en zelfs leiden tot gevaarlijke situaties. Als ervaren exclusief timmerwerk in Rijssen helpen wij u graag bij uw vloerrenovatie.

Is de constructie van uw vloer verzwakt? Dan is beperkt onderhoud vaak niet meer voldoende. Een professionele renovatie van de vloer is dan de enige oplossing. De bestaande balken en ondervloer worden verstevigd, of vervangen door een hele nieuwe draagvloer. Afhankelijk van de soort vloer en de problemen, kunt u kiezen voor een maatwerk oplossing of vervangen we de bestaande vloer door een standaard renovatievloer.

Vloerrenovatie door aanleg nieuwe houten vloer

Vloerrenovatie: maatwerk oplossingen

Er zijn verschillende methodes om een balkenvloer te verstevigen, zoals het aanbrengen van meer balken, het opdikken van de vloer (de balken verstevigen met latten) of het plaatsen van extra stalen steunbalken. Die methodes kunnen we ook combineren voor een nog beter resultaat.

In geval van houtrot moet dat uiteraard eerst worden bestreden, voordat we de bestaande vloer kunnen verstevigen. Als de schade aan uw vloer te groot is, dan is het beter om de bestaande vloerbalken te vervangen of te kiezen voor een renovatievloer.

Vloerrenovatie: prefab renovatievloer

Veel producenten van bouwmaterialen leveren tegenwoordig complete renovatievloeren. Met deze prefab vloersystemen wordt uw bestaande balkenvloer snel en degelijk vervangen. De renovatievloer is compleet afgewerkt: kierdicht en comfortabel.

Vloerverwarming en vloerisolatie

Als u uw vloer laat renoveren of vervangen, dan is dat een goed moment om ook na te denken over de vloerisolatie. Zeker in oude huizen is de vloer vaak slecht of helemaal niet geïsoleerd. Met goede vloerisolatie bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar creëert u ook een veel comfortabeler binnenklimaat.

Denk ook eens na over vloerverwarming. Dat is in een nieuwe vloer vaak vrij eenvoudig te verwerken en heeft veel voordelen. Vloerverwarming geeft meer comfortabele warmte af en neemt geen ruimte in beslag.

Advies over je vloerrenovatie

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste vloer voor uw situatie. We bereiden de vloerrenovatie goed voor, zodat we de nieuwe vloer in één keer goed kunnen plaatsen. Zo zorgen we er ook voor dat de overlast voor u zoveel mogelijk beperkt blijft.