Kontakt
Janssen-Timmerwerken
Holterstraatweg 46 A
7462 TW Rijssen
Homepage:www.janssen-timmerwerken.nl
Telefoon:06-55772366
Fax:

Ruwbouw of Cascobouw

Wilt u een nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen en wilt u zelf de afbouw doen? Of zoekt u een specialistisch exclusief timmerwerk in Rijssen voor de cascobouw van een aanbouw of opbouw? Dat kan! Wij helpen u graag bij het realiseren van de ruwbouw (cascobouw), waarna u zelf de rest kunt doen.

Als u tijd heeft en het leuk vindt om (een gedeelte van) de afbouw zelf te doen, bespaart u geld op de bouw van uw huis of bedrijfspand. Wellicht kunt u de muren, plafonds en vloeren zelf afwerken en de badkamer of keuken plaatsen. Wat u door ons laat doen en wat u graag zelf doet, is helemaal aan u.

Ruwbouw huis in aanbouw

Ruwbouw timmerwerk

In de ruwbouwfase wordt uw huis of bedrijfspand gebouwd en wind- en waterdicht gemaakt. Dat wil zeggen dat de fundering, riolering en leidingwerk is aangelegd, het metsel- en voegwerk is afgerond en de kozijnen en het dak zijn geplaatst. Als gespecialiseerd timmerman kunnen we u in de ruwbouwfase helpen met:

  • Het plaatsen en stellen van kozijnen
  • Het plaatsen van binnenwanden
  • Het maken van de dakconstructie
  • Het plaatsen van de vloer en trappen
  • De volledige Houtskeletbouw

Natuurlijk kunt u ook de hele ruwbouw aan ons uitbesteden. Of het nu gaat om een nieuw huis of bedrijfspand, of alleen een aanbouw of opbouw. Indien nodig werken we samen met één van onze vaste, gespecialiseerde partners om uw hele project van begin tot eind te realiseren.

Wij helpen u waar u wenst

Als u de hele afbouw zelf doet, is enige handigheid aan te bevelen. Houdt er rekening mee dat u in sommige gevallen de buitenmuren nog moet (na-)isoleren of binnendeuren en kozijnen moet plaatsen. Ook niet onbelangrijk: onder de afbouw vallen ook alle installaties voor elektriciteit, gas en water.

Let ook op de keuze voor materialen. Goedkoop is vaak duurkoop, omdat goedkope materialen meestal een kortere levensduur hebben. Als u dat prettig vindt, adviseren we u graag. Wilt u gedeeltes van de afbouw zelf doen en gedeeltes niet, dan kan dat uiteraard ook. Wij helpen u waar u dat wenst.