Kontakt
Janssen-Timmerwerken
Holterstraatweg 46 A
7462 TW Rijssen
Homepage:www.janssen-timmerwerken.nl
Telefoon:06-55772366
Fax:

Afbouw

Zoekt u een timmerman voor de afbouw van uw huis of bedrijfspand? Heeft u uw nieuwbouw casco laten opleveren en zoekt u een ervaren timmerbedrijf voor de afbouw? Wij helpen u graag! Bekijk hier een aantal recente projecten die we naar volle tevredenheid hebben afgerond.

Afwerking muur via stucwerk

Ruwbouw timmerwerk

Na de ruwbouwfase, waarin uw huis of bedrijfspand wind- en waterdicht is opgeleverd, moet het nog helemaal naar uw wens en smaak worden afgewerkt. Ons timmerwerk brengt uw pand tot leven. Als gespecialiseerd timmerman kunnen we u zoal helpen met de afbouw van:

  • wanden, vloeren en plafonds
  • plaatsen van binnenwanden
  • binnendeuren en -kozijnen
  • uw keuken of badkamer
  • schuren, schuttingen en vlonders in uw tuin

Timmerwerken op maat

Desgewenst leveren wij ook timmerwerken op maat. Zoals unieke en op maat gemaakte deuren, kozijnen en trappen. Deze elementen hebben niet alleen een belangrijke functie, ze zijn ook bepalend voor de sfeer in uw interieur. Daarnaast maken we ook meubelen op maat, die zowel letterlijk als figuurlijk naadloos in uw huis of bedrijfspand passen.

Goede planning en duidelijke communicatie

Het spreekt voor zich dat we goed met u doorspreken welke werkzaamheden we gaan verrichten om uw droompand te realiseren. Ook tijdens de uitvoering zijn we steeds helder over de planning en de werkzaamheden. Zo weet u tijdens het hele project waar u aan toe bent.

Duurzaamheid en veiligheid

U kunt bij ons specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu uw gezondheid als bewoner. Door de keuze voor de juiste materialen en technieken wordt u pand energiezuinig en comfortabel. We bouwen ook volgens de modernste veiligheidseisen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Want comfortabel wonen betekent ook: een veilig gevoel.